Comunitat Valenciana

Un mínim de 4 ferits en una explosió en una fàbrica de taulers d'Albal

  • Un mínim de 4 persones han resultat ferides en un incendi causat per una explosió a l'interior d'una fàbrica de fustes de la població valenciana d'Albal, segons fonts de la Conselleria de Sanitat.
Incendi de una fàbrica de taulers a Albal
Incendi de una fàbrica de taulers a Albal
CONSORCIO BOMBEROS VLC
Incendi de una fàbrica de taulers a Albal

El succés, que s'ha registrat poc després de les 10.00 hores, ha deixat un mínim de quatre ferits, dos dels quals han estat traslladats a la Unitat de Cremats de l'Hospital La Fe de Valencia i altres dos a l'Hospital Intermutual d'Aixequi.

Fonts del Consorci Provincial de Bombers i del Centre de Coordinació d'Emergències informen de 5 ferits per cremades i inhalació de fum.

El foc, han detallat els bombers, que encara estan treballant a la zona, ha afectat tres naus de la mateixa empresa, sobretot una d'elles d'uns 600 metres quadrats que és la que s'ha vist afectada gairebé en la seua totalitat i en què ha caigut part de la coberta.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els bombers de Silla i Catarroja amb una Bomba Urbana Pesant (BUP), així com el sergent i el cap de parc de Torrent i l'oficial de guàrdia. Emergències ha assenyalat que l'incendi està ja controlat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento