ICV i ERC encapçalen la protesta a Sabadell contra el Quart Cinturó

  • Els socis del tripartit desafien el PSC i participen a la concentració.
  • Els opositors consideren que és un projecte viari "desfasat".
La protesta d’ahir contra el Quart Cinturó a Sabadell. (Júlia Pérez / Acn)
La protesta d’ahir contra el Quart Cinturó a Sabadell. (Júlia Pérez / Acn)
La protesta d’ahir contra el Quart Cinturó a Sabadell. (Júlia Pérez / Acn)

ICV-EUiA i ERC van assistir ahir, finalment, a Sabadell a la manifestació contra la construcció de la infraestructura viària del Quart Cinturó.

Si bé no hi va anar cap diputat del Parlament, en protesta pel cartell de promoció de la concentració (hi apareixia un fotomuntatge de José Montilla i Artur Mas despullats), sí que hi van anar altres pesos pesants, com la diputada al Congrés d’ICV, Carme Garcia, i líders polítics locals i de la comarca del Vallès Occidental.

L’oposició

d’ICV i ERC, socis del PSC al nou tripartit, a la denominada autovia orbital o B-40 es va fer palesa amb les paraules de
Garcia: "el Quart Cinturó és un projecte desfasat i no respon a les necessitats actuals ni a la planificació futura".

Malgrat tot, ambdós partits van intentar no erosionar amb les seves paraules el govern de Montilla.

"Cal deixar treballar i gestionar el govern de la Generalitat, mentre que aquí els partits diem el que pensem", va declarar Garcia.

Entre 2.000 ciutadans, segons els organitzadors, i 1.000, segons la policia, van participar en la manifestació contra el Quart Cinturó a Sabadell, encapçalada per una vintena de tractors.

270 entitats s’oposen al traçat

Representants de 270 entitats que s’oposen al Quart Cinturó van participar ahir a la manifestació. Hi havia veïns del Vallès, del Penedès i del Baix Llobregat. Els empresaris, en canvi, consideren molt necessària aquesta infraestructura viària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento