Comunitat Valenciana

Podem confia que PSPV i Bloc "acceleren" els seus treballs i la publicació d'informes sobre el seu finançament en 2007

  • El coordinador del grup parlamentari de Podem en Les Corts, César Jiménez, ha manifestat que confia que PSPV i Bloc "acceleren" els seus treballs interns i la publicació d'informes sobre el seu finançament en 2007, després de conéixer-se aquest divendres la interlocutòria de la titular del jutjat d'instrucció número 21 de València, en el qual s'inhibeix a favor dels jutjats de Gandia, Benidorm i Madrid perquè continue la investigació sobre els presumptes "fets de finançament irregular de dos formacions polítiques: PSPV-PSOE i Bloc-Compromís".

"Confiem que les revelacions de hui acceleren eixe treball que estan fent", ha assenyalat Jiménez als mitjans de comunicació, en ser preguntat per si, després de la decisió de la magistrada, la formació morada manté el termini de 20 dies que va donar a aquestes formacions perquè publicaren informes sobre el seu finançament.

Sobre aquest tema, Jiménez ha assenyalat que eixe termini es va establir fa dos dies, en la reunió que Podem va mantindre dimecres per separat amb PSPV i Bloc, per la qual cosa queden 18 dies. No obstant açò, confia que les revelacions d'aquest divendres "acceleren eixos temps". "Els 20 dies era una data màxima, però si ho tenen abans millor per a tots", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento