Comunitat Valenciana

El rei se suma al dolor per l'assassinat de dos xiquetes a Castelló i expressa la seua solidaritat a la seua família

  • VALÈNCIA, 25 (EUROPA PRESS)
Felip VI en la UPV
Felip VI en la UPV
CASA REAL
Felip VI en la UPV

El rei Felip VI ha expressat la seua condemna a l'assassinat de dos xiquetes, presumptament a les mans del seu pare, a Castelló i s'ha sumat al dolor pel tràgic succés. El monarca ha expressat la seua solidaritat tant a la família com a l'entorn de les xiquetes.

Felip VI ha pronunciat aquestes paraules a València, on presideix l'acte d'inauguració del curs de les universitats espanyoles. S'ha referit a l'home de 48 anys que ha matat suposadament en la matinada d'aquest dimarts les seues dos filles de 3 i 6 anys a Castelló i després s'ha suïcidat llançant-se per la finestra de la vivenda. La mare i l'àvia de les menors han hagut des traslladades a un centre hospitalari per a rebre atenció psicològica.

El rei ha volgut "sumar-se a l'expressió de dolor, repulsa i condemna" per aquest fet, que ha qualificat de "terrible" i ha enviat el seu "afecte i solidaritat a la seua família i al seu entorn".

En l'acte també participa el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui ha començat el seu discurs referint-se al succés: "Les meues primeres consideracions són de dolor i solidaritat. Hem hagut de plorar la mort de dos xiquetes assassinades per la pitjor de les violències".

El cap del Consell ha asseverat que "el primer pas per a aconseguir una societat avançada ha de ser sens dubte eradicar la violència masclista" i ha destacat en aquest punt el paper de l'educació, que és "sempre la millor ferramenta de progrés".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento