Comunitat Valenciana

La plataforma de crowdfunding Housers obri dos projectes per a rehabilitar i llogar vivendes al Cabanyal

  • La plataforma online de crowdfunding immobiliari Housers ha obert dos projectes al barri del Cabanyal de València per a la compra, rehabilitació, i posterior lloguer de dos vivendes, una d'elles de 78 metres quadrats i una altra de 104, amdues al carrer de la Reina, segons ha informat l'entitat en un comunicat.
Immoble al carrer de la Reina del Cabanyal
Immoble al carrer de la Reina del Cabanyal
HOUSERS
Immoble al carrer de la Reina del Cabanyal

El finançament col·lectiu per a la compra i reforma completa de la primera vivenda ha ascendit a 144.000 euros, finançats per 419 xicotets inversors en 17 dies. El projecte es dirigix al lloguer amb una rendibilitat neta del 3,74 per cent a repartir entre els inversors.

El segon projecte, obert fa dos setmanes, consistix en el finançament de 190.000 euros per a la compra i reforma. En onze dies, 307 inversors ja ha finançat el 72 per cent. Després de la reforma integral, es procedirà al seu lloguer, i en un termini de vora 60 mesos, a la venda. Housers calcula que la rendibilitat neta pel lloguer ascendirà al 4 per cent.

Amb estos dos nous projectes, més de 1.637 inversors particulars, a través de la plataforma Housers, han finançat en menys de dos anys, 1.513.448 euros per a la compra i reforma de nou immobles a la ciutat de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento