Comunitat Valenciana

Un mort i dos ferits en un accident múltiple a Alcalà de Xivert (Castelló)

  • Un home ha mort i altres dos han resultats ferits en un accident múltiple registrat este dimarts amb una furgoneta i dos turismes implicats a Alcalà de Xivert, segons ha informat el Consorci de Bombers.

L'accident s'ha produït sobre les 7.40 hores en la N-340 a l'altura d'Alcalà de Xivert i com a conseqüència de l'impacte va morir un home, que va quedar atrapat en un turisme, mentre altres dos persones, de 35 i 61 anys, van resultar ferides, segons les mateixes fonts.

Fins al lloc s'han mobilitzat un metge del centre de salut, una unitat de Suport vital bàsic (SVB) i una unitat del Servici d'ajuda mèdica urgent (Samu). Per la seua banda, els dos ferits, de 35 i 61 anys, tots dos amb policontusions, han sigut traslladats a l'hospital comarcal de Vinaròs.

L'accident ha provocant el tall de la via i retencions de fins a quatre quilòmetres entre els punts 1.028 al 1.022 i el trànsit s'està desviant per la CV-10, la CV-13 i la N-232 i com a alternativa per l'autopista de pagament AP-7, segons han informat fonts del Centre de Gestió de Trànsit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento