Comunitat Valenciana

Més de 10.000 clics de Playmobil tornen a l'Ateneu de València per Nadal

  • Les maquetes recrearan 'El món dels víkings', 'Parc Juràssic', 'El Pol Àrtic', 'Londres de principi del Segle XX' i la 'Sabana africana'.
  • La mostra podrà visitar-se del 21 de desembre al 22 de gener, dins de les activitats programades per a les pròximes dates.
  • En esta ocasió, es destina més espai per a cadascun dels cinc diorames previstos i utilitzen el doble de Clics que l'edició anterior.
Exposició de clics de Playmobil en l'Ateneu
Exposició de clics de Playmobil en l'Ateneu
ATENEO
Exposició de clics de Playmobil en l'Ateneu

Més de 10.000 clics de Playmobil tornaran a l'Ateneu Mercantil de València per Nadal, una exposició en la qual totes les maquetes, que ja s'estan muntant, són de nova creació i recrearan 'El món dels víkings', 'Parc Juràssic', 'El Pol Àrtic', 'Londres de principi del Segle XX' i la 'Sabana africana'.

Segons ha informat la institució en un comunicat, la mostra podrà visitar-se del 21 de desembre al 22 de gener, dins de les activitats programades per a les pròximes dates. El "gran acolliment" del passat any a l'exposició, per la qual van passar més de 30.000 persones, ha fet que els ninots de l'etern somriure tornen a visitar les instal·lacions.

En esta ocasió, es destina més espai per a cadascun dels cinc diorames previstos i utilitzen el doble de Clics que l'edició anterior, fins a aconseguir la xifra de 10.000 figures. Entre les cinc escenes es podran veure, per exemple, més de 3.000 animals.

La mostra s'ha instal·lat en el Saló Noble de la Planta Baixa i l'accés a l'edifici per a veure els diorames es realitza pel carrer Moratín, on se situa la taquilla.

Peces descatalogades per a parc Juràssic

Els col·leccionistes que organitzen l'exposició porten des del mes de març preparant esta nova edició i per a recrear 'Parc Juràssic' han adquirit peces que ja es troben descatalogades i que procedeixen dels Estats Units.

Enguany l'Ateneu Mercantil també convoca el concurs entre els assistents a l'exposició per a descobrir el Clic de Playmobil "infiltrat", és a dir, un dels ninots estarà en una escena que no li correspon.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento