Comunitat Valenciana

Oliver (ValC) critica la incoherència del PSPV sobre l'ampliació de la V-21: "Diu una cosa i la seua contrària"

  • La portaveu de València en Comú (ValC) en l'Ajuntament de València, María Oliver, considera "incoherent i irresponsable" que el PSPV s'abstinguera en la votació de la Proposició no de Llei debatuda este dijous en les Corts Valencianes que reclamava reconsiderar l'ampliació de la V-21. Al seu paréixer, el Partit Socialista "diu una cosa i la seua contrària, depenent de la institució on es troba" ja que en l'Ajuntament de València i en el d'Alboraia van votar a favor de la seua paralització".
María Oliver
María Oliver
TWIITER MARÍA OLIVER
María Oliver

El parlament autonòmic va rebutjar ahir, amb els vots favorables de Podem i Compromís i l'abstenció del PSPV, una iniciativa de Podem que reclamava instar el Govern central a paralitzar l'ampliació a tres carrils del tram Carraixet-València de l'autovia V-21 i a acordar un període de consultes perquè les administracions implicades -estatal, autonòmica i les municipals- pogueren prendre en consideració altres inversions alternatives que afavorisquen la mobilitat col·lectiva i sostenible.

Sobre este tema, Oliver ha manifestat que "l'ampliació de la V-21 és un projecte dels anys 60 que pretén imposar-se en ple segle XXI, coste el que coste".

València en Comú -formació que integra l'equip de govern municipal al costat del PSPV i Compromís- considera que el projecte d'ampliació de la V-21 està "desfasat i és irresponsable".

La portaveu de València en Comú ha insistit que "la postura del PSPV respecte a la paralització de l'obra de la V-21 és incoherent". I ha afegit: "És poc seriós jugar amb la ciutadania en temes que són vitals per al futur de la nostra ciutat. A València en Comú tenim molt clar qual és el model de ciutat que volem i l'horta és una peça fonamental per al nostre desenvolupament. Així que, seguirem exigint una reunió amb el ministeri i la paralització de la destrucció del nostre patrimoni natural".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento