Comunitat Valenciana

Jorge Ilegal i C. Tangana, professors en un postgrau de Gestió Empresarial de la música

  • Per a la Universitat de València, es tracta de dos punts de vista "tan rics com necessaris per a comprendre l'estat actual de la canviant indústria de la música".
  • El curs, de 30 crèdits i cent per cent online, pretén oferir formació a promotors, gestors, músics, periodistes, tècnics, productors o DJ.
  • El postgrau està dirigit per Vicente Martínez, director de Songsforever, i per José Nácher Escriche, profesor del departament d'Economia Aplicada.
C. Tangana
C. Tangana
REMITIDA
C. Tangana

Els artistes Jorge Ilegal i C. Tangana formaran part de l'equip docent del Postgrau en Gestió Empresarial de la Música impartit per la Universitat de València (UV), han informat responsables de la titulació en un comunicat.

Jorge María Martínez García, més conegut com a Jorge Ilegal, l'indomable líder de Ilegales, posarà a la disposició dels alumnes del postgrau tot el seu bagatge professional. Per la seua banda Antón Álvarez, C. Tangana, és un dels últims grans fenòmens que ha donat el hip-hop espanyol i per extensió la música urbana en la seua història recent. Dos punts de vista "tan rics com necessaris per a comprendre l'estat actual de la canviant indústria de la música", subratllen les mateixa fonts.

Amb més de 170 alumnes en les últimes sis edicions, el Postgrau en Gestió Empresarial de la Música que organitzen Songsforever i la Universitat de València pretén oferir formació a promotors, gestors, músics, periodistes, tècnics, productors o DJ.

La seua oferta per al pròxim curs, que es torna a celebrar en modalitat cent per cent online, de gener a juny de 2018, aporta importants novetats en tecnologia dels esdeveniments. Nous continguts que completen un programa que en esta nova edició segueix reforçant els llaços amb el mercat llatinoamericà.

Visió global del negoci de la música

El curs, dirigit per Vicente Martínez (Director de Songsforever) i per José Nácher Escriche (Professor Titular del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València), segueix sent un projecte formatiu amb una visió global del negoci de la música i accessible per a alumnes de qualsevol part del món per la seua condició en línia, en el qual professionals i artistes amb acreditades trajectòries posen els seus coneixements a la disposició dels estudiants.

El curs està dirigit tant a titulats universitaris, com a artistes, iniciats i professionals de la indústria musical amb o sense titulació universitària. L'alumne disposa d'un Aula Virtual, amb un suport personalitzat que li permet beneficiar-se d'una comunicació constant i ferramentes com a fòrums de debat, xat, videoconferències. El curs consta de 30 crèdits, i la seua inscripció està oberta fins al 18 de desembre de 2017.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento