Comunitat Valenciana

El PPCV creu que el suport del PSPV sobre el 18N és "un exemple històric de contorsionisme polític"

  • La sotssecretària regional del PPCV, Elena Bastidas, considera que la postura del PSPV respecte a la manifestació sobre finançament del pròxim 18 de novembre és un exemple "històric" de "contorsionisme polític" i demana als socialistes "lleialtat, serietat i coherència".
Elena Bastidas
Elena Bastidas
CONGRESO
Elena Bastidas

Bastidas s'ha expressat així en una roda de premsa oferida a Sagunt (València) al costat del senador i representant de la gestora del PPVAL, Antonio Clemente, per a explicar "la veritat del model de finançament aprovat per Zapatero".

"És el moment que la Comunitat Valenciana sàpia què ens juguem els valencians, és el moment de la lleialtat, d'anteposar els interessos dels valencians als del seu propi partit i de participar del canvi de model votant, i no amagant-se darrere d'una pancarta", ha defès.

Bastidas ha assegurat que el PP "sempre ha sigut reivindicatiu al marge de colors polítics i de qui haja estat en el Govern d'Espanya" però "no tots poden dir el mateix" perquè "ha quedat demostrat que el PSOE té dos cares".

Ha recordat que els socialistes governen en set comunitats i per açò és molt important l'aportació i el compromís del PSOE per a "traure el model avant" perquè "en mesos podem tindre un nou model de finançament" però "cal ser coherent i lleials".

Bastidas ha recordat que el 70% del deute procedeix del model que va aprovar el PSOE en 2009 i "Puig protagonitzarà un moment històric per al PSOE, atacant una decisió que va abanderar el seu partit".

Així mateix, Antonio Clemente ha destacat que la Comunitat Valenciana "no necessita un 'Madrid ens roba', necessita que els diputats del PSOE voten si al model de finançament en el Congrés dels Diputats". Per açò, ha demanat "menys manifestació i mes negociació" perquè "quan les coses estan en marxa no té sentit manifestar-se, llevat que el que es pretenga no siga defendre un millor finançament, sinó obtindre una rendibilitat política".

Clemente ha preguntat al PSPV per què "han estat callats" des de 2009 i creu que "cal ser coherents i no buscar avantatges de curt termini, perquè sinó ens acostem altres formes de fer política que no volem en la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento