Oltra diu que la situació d'Alacant no pot afectar el Govern del Botànic perquè "està fet a prova de bombes"

Oltra diu que la situació d'Alacant no pot afectar el Govern del Botànic perquè "està fet a prova de bombes"

Oltra diu que la situació d'Alacant no pot afectar el Govern del Botànic perquè "està fet a prova de bombes"
Oltra diu que la situació d'Alacant no pot afectar el Govern del Botànic perquè "està fet a prova de bombes" (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha afirmat que la situació que travessa Alacant, amb el seu alcalde socialista processat i les discrepàncies entre PSPV, Compromís i Guanyar Alacant, no pot afectar el Govern del Botànic perquè "està fet a prova de bombes".

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per si creu que la fractura entre Compromís, PSPV i Guanyar Alacant en la ciutat d'Alacant pot danyar el Pacte del Botànic -integrat per PSPV, Compromís i Podem-.

"No hi ha preocupació", ha manifestat Oltra, per a agregar que esta qüestió "ha de solucionar-se en la ciutat d'Alacant". "Volem que hi haja estabilitat i que els alacantins tinguen un govern a l'altura de les expectatives que van depositar en el Govern del Canvi", ha postil·lat.

I ha agregat que "no hi ha cap preocupació que puga açò afectar el Govern del Botànic perquè està fet a prova de bombes". "Hem actualitzat enguany el Pacte i el Govern està seguint el seu full de ruta. Mentre se seguisca, el Govern està sòlid i no té cap conseqüència ni implicació el que puga passar en un ajuntament", ha aclarit.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3183499/0/oltra-diu-que-situacio-dalacant-no-pot-afectar-govern-bot-nic-perqu-est-fet-prova-bombes/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios