Comunitat Valenciana

1 Sánchez (Cs): "La democràcia ha sigut la més derrotada. Cal reformar la constitució des del diàleg"

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha assegurat que "la democràcia ha sigut la més derrotada després de l'1-O a Catalunya" i ha agregat: "És moment de reformar la Constitució però sempre des del consens i el diàleg".
Mari Carmen Sánchez en una imatge d'arxiu
Mari Carmen Sánchez en una imatge d'arxiu
CS
Mari Carmen Sánchez en una imatge d'arxiu

Sánchez -que ha realitzat estes manifestacions a l'esmorzar informatiu en el qual ha intervingut este dilluns el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig- ha declarat que, "a més d'un referèndum inexistent, ahir tampoc va haver-hi cap legalitat perquè no va haver-hi cap control, s'ha vist a persones i fins i tot a menors d'edat que votaven diverses vegades".

"No es pot tornar a viure este frau democràtic i este colp a la democràcia que vam veure ahir per part del Govern de Catalunya", ha afegit Sánchez, que ha lamentat la imatge "tan trista" que s'ha oferit d'Espanya. La síndica de Cs ha manifestat que "la preocupació és generalitzada en tot el país, també per les actuacions policials que es van veure en els carrers".

En este sentit, Sánchez ha recordat que "calia fer complir l'article 155 de la Constitució", que legitima al Govern a adoptar les mesures necessàries en cas que una comunitat autònoma no complisca amb la llei, "però hi havia moltes maneres de fer-ho i, per descomptat, s'hauran de donar explicacions per la contundència amb la qual van actuar els cossos de seguretat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento