Comunitat Valenciana

Obert el termini per a participar en el concurs de cuina sana per a xiquets Little Chef

  • Descobrir els cuiners del futur és el principal objectiu de Little Chef, un concurs de cuina sana per als més xiquets que impulsen The Westin València, Colevisa i València Club Cuina i que ja ha obert el termini per a participar en la seua segona edició.

Les tres entitats van engegar l'any passat este Concurs de Cuina Sana The Westin Little Xef, un certamen enfocat descobrir els joves talents d'una banda, i a educar per una altra, tot això en un ambient distès i de companyonia.

Els impulsors de l'activitat destaquen que l'èxit de la passada edició va ser tal, que s'ha engegat una nova convocatòria. Així els xiquets d'entre 8 i 13 anys que desitgen demostrar la seua destresa enfront dels fogons han de gravar un video d'un minut, en posició horitzontal, sobre el plat que desitgen presentar, explicant la seua elaboració o qualsevol característica que desitgen comentar i enviar-ho abans del 15 d'octubre a: littlechef@westinvalencia.com o al whatsapp: +34 659 421 128.

Dels videos enviats se seleccionaran díhuit, que seran els que competiran el dissabte 21 d'octubre en diverses proves culinàries eliminatòries. La jornada s'iniciarà en el Mercat Central de València, on aprendran a comprar com els grans cuiners, i posteriorment es desplaçaran a la terrassa del Restaurant Espai Seda, part del Col·legi de l'Art Major de la Seda de València, on realitzaran la primera prova que hauran de consistirà en la plasmació de dos elaboracions, preparada per equips.

Els participants, a més, gaudiran entre les diferents proves d'una masterclass per a pares i fills i d'un esmorzar en les instal·lacions de València Club Cuina, detallen els responsables de l'esdeveniment a través d'un comunicat.

FINAL

La final, a la qual concorreran únicament tres participants tindrà lloc a la vesprada en els jardins de The Westin València. Els finalistes seran seleccionats per part d'un jurat professional després d'avaluar el resultat de la primera prova.

El guanyador del concurs, es portara, a més de l'honor de ser coronat el vencedor de Little Chef 2017, un curs de cuina de València Club Cuina i un sopar per a sis persones en el restaurant japonés Komori, l'import del qual supera els 500 euros.

Entre els col·laboradors d'esta edició es troba Transvia que s'encarregarà de traslladar tant als participants com als seus pares als diferents escenaris en els quals es desenvoluparà la prova. També col·laboren RGBAV, Encarte, Komori i Atreica Comunicación.

L'objectiu d'este concurs és "descobrir jóvens talents i posar en valor la gastronomia com a vehicle de conservació de les tradicions i l'arrelament a un de les arts més ancestrals, de manera que es fomente la identitat culinària valenciana", conclouen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento