Comunitat Valenciana

La Diputació d'Alacant assegura que "vetlarà per la transparència" en el procés de selecció d'À Punt

  • El president de la Diputació d'Alacant, el 'popular' César Sánchez, ha afirmat que "seguiran" el procés de selecció de personal de la nova radiotelevisió pública autonòmica, À Punt, que estan "vigilants" i que van a "vetlar per que es complisca la llei i hi haja transparència", la qual cosa "li correspondria al Govern valencià i no fa", ha criticat.
Nova imatge d'À Punt
Nova imatge d'À Punt
TWITTER À PUNT /EUROPA PRESS
Nova imatge d'À Punt

Sánchez s'ha manifestat en estos termes a preguntes dels periodistes este dilluns abans d'inaugurar la trobada 'Territoris que avancen: Intel·ligència, Innovació i Infraestructures com a vectors de progrés', organitzat per GlobalGOV i Fòrum Global Territori i que se celebra en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA).

Així, Sánchez ha recordat que la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, va dir en roda de premsa del Consell que este procés "no anava amb ells", una cosa que li ha retret i ha titlat de "desistiment de responsabilitats", ja que ha destacat que es tracta de diners públics. De fet, ha apuntat que des del Consell han decidit una "direcció" de la televisió però ha lamentat que "a partir d'ací ja no tenen res a veure en l'assumpte".

"AMIGUETS IDEOLÒGICS"

El president provincial ha assenyalat que els responsables públics han de procurar que els diners dels impostos tinguen "un bon ús" i que, si se'n va a engegar una televisió pública, es faça "amb processos de selecció transparents, on no es posa als amiguets i menys encara als amiguets ideològics".

Preguntat per si la Diputació va a engegar alguna mesura en concret, Sánchez ha insistit que estan "vigilants" i que van a "vetlar per que es complisca la llei i hi haja transparència".

Així mateix, ha indicat que han de "guardar cautela", al mateix temps que ha apuntat que el que ha vist a través dels mitjans de comunicació no el pareix "ni seriós ni responsable" i ha reiterat que les declaracions d'Oltra li pareixen un "desistiment més de responsabilitats".

Sobre este tema ha afegit que "va a arribar un moment en el qual el Consell va a estar en mans d'ajuntaments, de diputacions, de tots menys d'ells", als qui ha criticat perquè se'n van a dedicar "únicament a la pancarta" i a "ideologitzar" la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento