Comunitat Valenciana

Pedro Sánchez assistirà el divendres a València a l'inici del curs polític dels socialistes europeus

  • El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, assistirà divendres que ve al matí a València a l'inici del curs polític dels socialistes europeus, unes jornades que tractaran sobre les polítiques de cohesió de la UE, segons han confirmat fonts de la formació.

La cita començarà al matí, amb la reunió extraordinària del grup socialista en el Comité Europeu de les Regions i, a la vesprada, amb reunions i conferències dels socialistes en el Parlament Europeu, segons la informació facilitada pel PSPV.

El president del Comité Europea de les Regions, Karlz-Heinz Lambert, participarà en la trobada, a la qual també assistirà la presidenta del grup socialista europeu en esta institució, Catiuscia Marini, o la comissària europea de Política Regional, Corina Cretu, entre d'altres.

Al llarg del dia, els socialistes europeus faran balanç de les inversions europees en l'esfera local i regional, i es dissenyaran propostes polítiques per al futur de la inversions en este àmbit.

Es tracta de les primeres jornades, que se'n van a celebrar a València, en el que el PSPV considera que és un "reconeixement clar i explícit al que suposa un govern progressista, un govern transparent, que es preocupa per obtindre la millor gestió dels recursos públics en benefici dels ciutadans".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento