Comunitat Valenciana

Presó sense fiança per al conductor embriac que va atropellar mortalment un motorista a Cullera i es va donar a la fuga

  • El jutjat d'Instrucció número 4 de Sueca (València), en funcions de guàrdia, ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per al conductor que va atropellar mortalment diumenge passat en la localitat de Cullera un motorista de 19 anys que treballava com a repartidor.

L'home es va donar a la fuga i, després de ser localitzat per la Guàrdia Civil i la Policia Local, va ser sotmès a un control d'alcoholèmia que va donar positiu, han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

El detingut ha comparegut este dimarts davant el jutge instructor, que li imputa els delictes d'homicidi imprudent, contra la seguretat vial i omissió del deure socórrec, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La víctima, de 19 anys, circulava amb un ciclomotor d'una empresa de repartiment de menjar a domicili pel nucli urbà de Cullera quan va ser atropellat per una furgoneta conduïda per un ciutadà francés que es va donar a la fuga.

Posteriorment, agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil van localitzar la furgoneta estacionada, així com al conductor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento