Comunitat Valenciana

La CVMC autoritza el contracte de la sèrie d'animació 'Júlia i Gilbert' de 26 capítols de 7 minuts

  • Es tracta del primer encàrrec per a la nova radiotelevisió pública autonòmica 'à.' i en ell s'invertiran 549.237 euros.
  • El Consell Rector també ha signat conveni de col·laboració cultural, científica i educativa amb les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana,
  • El pròxim dimarts 13 de juny decidiran el disseny de la identitat visual de l'ens entre els tres projectes finalistes.
Seriós Júlia i Gilbert
Seriós Júlia i Gilbert
CVMC
Seriós Júlia i Gilbert

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha autoritzat el contracte de la sèrie d'animació 'Júlia i Gilbert' per un total de 549.237 euros per a 26 capítols de set minuts cadascun. Es tracta del primer encàrrec per a la nova radiotelevisió pública autonòmica 'à.' de més de 250.000 euros, per la qual cosa ha hagut de ser validat per l'Alt Consell Consultiu de la CVMC.

A més, el Consell Rector ha autoritzat la firma d'un conveni de col·laboració cultural, científica i educativa amb les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana, segons ha informat en un comunicat.

De cara al disseny de la identitat visual del conjunt de la plataforma de la CVMC, els membres del Consell Rector han analitzat este dijous les propostes de les tres empreses finalistes, After Share Valencia SAU, Estudio Menta, SL i l'equip de Dídac Ballester format per Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Caspe.

El Consell Rector valorarà els projectes en una reunió que mantindrà en la ciutat d'Alacant el pròxim dimarts 13 de juny. Es tracta de la primera trobada que celebra en la capital alacantina l'organisme presidit per Enrique Soriano.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento