Comunitat Valenciana

Rescaten un home que havia caigut a la séquia i presentava símptomes de fatiga a Godella

  • Agents de la Policia Local de Godella i Rocafort (València) han rescatat un home que va caure a una séquia i que presentava signes de fatiga, segons ha informat el consistori de Godella en un comunicat.
Salven la vida a un home que havia caigut a una séquia
Salven la vida a un home que havia caigut a una séquia
AYUNTAMIENTO DE GODELLA
Salven la vida a un home que havia caigut a una séquia

Els fets van succeir durant la matinada del dissabte al diumenge, quan els agents van rebre un avís per part d'un veí de la zona que havia escoltat un soroll en l'aigua i crits d'auxili en el carrer Sant Teresa de Godella.

Els policies van acudir fins al lloc però no van trobar res, per la qual cosa van inspeccionar la zona i van descobrir, sobre les 06.15 hores, un home en l'interior de la séquia amb evidents signes de fatiga, doncs l'havia recorregut lluitant contra corrent.

Un dels agents de la Policia Local de Rocafort es va llançar a l'aigua amb l'ajuda de la resta de companys per a traure'l de la séquia. Els servicis mèdics del SAMU van arribar poc després per a atendre l'home, que finalment va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova. De moment, es desconeixen les causes de l'incident.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento