Comunitat Valenciana

Villegas: C's vol ser alternativa a la Comunitat Valenciana al "tripartit imperfecte i un PP sumit en la corrupció"

  • VALÈNCIA, 5 (EUROPA PRESS)
Presentació de la nova Síndic de Cs
Presentació de la nova Síndic de Cs
SMAYLO&CIA
Presentació de la nova Síndic de Cs

El secretari general de Ciutadans (Cs), José Manuel Villegas, vol que la formació taronja siga en les pròximes eleccions autonòmiques del 2019 una alternativa a la Comunitat a un "tripartit imperfecte i un PP sumit en la corrupció".

Així ho ha assenyalat este divendres durant la presentació de la nova síndica de Cs en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, que ha tingut lloc en la seu del partit a València i que ha comptat també amb la presència del secretari d'Organització de Cs, Fran Bullies.

Villegas ha assegurat que "hi ha molt treball en tota Espanya i a la Comunitat Valenciana perquè les situacions són complicades" i hi ha "un tripartit imperfecte que està fent política d'enfrontament".

"Busca l'enfrontament entre els valencians i amb la resta d'espanyols perquè enfronta la medicina pública i la privada, les escoles concertades i públiques i l'idioma en el qual estudien els nostres fills" quan "una política d'enfrontament és el contrari al que necessita la Comunitat Valenciana", ha defès.

Així mateix, ha agregat, "l'altre problema és que l'alternativa a eixe tripartit és un PP sumit en casos de corrupció i més ocupat en açò que a presentar una verdadera proposta".

En relació a la nova portaveu, Villegas ha destacat que "cal seguir treballant, estem contents amb el treball que ha realitzat el grup dels corts encara que hi ha moltes coses que millorar com la coordinació entre les institucions".

Sobre el relleu en el portaveu en el Parlament valencià, Villegas ha destacat que "cal seguir treballant" i que estan "contents amb el treball que ha realitzat el grup, encara que hi ha moltes coses que millorar com la coordinació entre les institucions".

EL GRUP, FINS EL 2019

Respecte a la situació dels considerats diputats 'crítics' del partit i la destitució de l'exportaveu, Alexis Marí, el dirigent de Cs ha explicat que ha parlat recentment amb Marí, amb qui va estar menjant fa dos setmanes, i ha agregat: "Fa dos dies parlem per WhatsApp i no tinc notícia que ningú vullga abandonar el grup parlamentari".

"És el grup que van triar els valencians i és el grup amb el qual continuarem fins el 2019. Ningú m'ha transmès que se'n vaja a a anar", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento