Comunitat Valenciana

Estañ encapçala la candidatura d'Aprofundir el Canvi, Marea i Aprofundiment Democràtic

  • Han fet efectiva la confluència per a presentar una llista unitària i un document organitzatiu i polític comuns.
  • Asseguren que presenten un "model de partit radicalment democràtic, amb mecanismes de descentralització efectiva, amb nous òrgans".
  • La candidatura al Consell Ciutadà Valencià estarà encapçalada per Sandra Mínguez, seguida de Daniel Geffner i Àngels Varó, entre d'altres.
Antonio Estañ
Antonio Estañ
APROFUNDIR EL CANVI TWITTER
Antonio Estañ

Aprofundir el Canvi, Marea Valenciana i Aprofundiment Democràtic han decidit confluir per a presentar una candidatura unitària a l'Assemblea Ciutadana de Podem a la Comunitat Valenciana. La candidatura es dirà 'Una Marea per Aprofundir el Canvi' i tindrà com a candidat a la secretaria general a Antonio Estañ.

Així, les iniciatives sorgides de cara a l'Assemblea Ciutadana Valenciana de Podem que se celebra este mes de maig, Aprofundir el Canvi, Marea Valenciana i Profundización Democrática han fet efectiva la confluència per a presentar una llista unitària i un document organitzatiu i polític comuns "que aspiren a convertir-se en la pròxima direcció i el pròxim projecte de Podem", expliquen.

La candidatura va ratificar el seu acord després d'haver transaccionat els documents polítics d'Aprofundir el Canvi i Marea Valenciana -tots dos coincidien a fer una crítica i una proposta de rectificació del paper de Podem en les Corts Valencianes i de la necessitat de revisar l'Acord del Botànic per a fer una avaluació- i dels documents organitzatius d'Aprofundir, Marea i Profundización Democrática, que no presentava document polític.

Ací es dibuixa un "model de partit radicalment democràtic, amb mecanismes de descentralització efectiva, amb nous òrgans com el Consell Territorial o el Fòrum de Coordinació Intercomarcal, i amb mecanismes de rendició de comptes de la direcció i els càrrecs com la Trobada Valenciana, de caràcter semestral, on la militància podrà fiscalitzar el treball del partit".

Llista

La llista d'Una Marea per Aprofundir el Canvi tindrà Antonio Estañ com a candidat a la secretaria general; la candidatura al Consell Ciutadà Valencià estarà encapçalada per Sandra Mínguez, seguida de Daniel Geffner, Àngels Varó, Ferran Martínez, Carla Monleón, Roberto Molina, Lidia Montero, Jaume Monfort, Susana Ruiz i Benito Pérez; que ocupen les 10 primeres posicions.

Amb esta confluència, els tres espais creuen "haver generat una candidatura plural, unitària i generosa amb potència suficient per a guanyar la pròxima Assemblea Ciutadana Valenciana i convertir Podem en l'actor protagonista el canvi valencià", han destacat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento