Comunitat Valenciana

Oferixen vestits de primera comunió nous a menys de 80€ en les botigues de Cáritas València i Koopera

  • Les botigues Koopera Store de la Xarxa Social Koopera i Cáritas Diocesana de València oferixen vestits i sabates de primera comunió nous a preus que no superen els 80 euros, en el cas dels trages, i els 7 euros el calçat, i que pot comprar qualsevol família que estiga interessada.
Vestits de comunió nous a menys de 80 ? en tendes de Cáritas
Vestits de comunió nous a menys de 80 ? en tendes de Cáritas
A.SÁIZ/AVAN
Vestits de comunió nous a menys de 80 ? en tendes de Cáritas

Així ho ha assenyalat Natividad Nicolau, responsable de les tendes Koopera Levante. En l'actualitat la diòcesi de València compta amb sis d'estos establiments, quatre d'ells en la capital, concretament en l'Avinguda Primado Reig, 18; carrer Serrans, 29; carrer Pere III El Gran, 3, en el barri de Russafa, amb exposició permanent de trages de comunió; i carrer Emilio Baró. Hi ha una altra botiga més a Alcoi, en el carrer l'Albereda, 68; i una altra a Gandia, en el carrer Alcalá de l'Olmo, 7.

Així mateix, també es poden adquirir trages de comunió per a xiquetes i xiquets en altres dues botigues, cridades Espais amb cor, situades a Oliva i a Alcoi, detalla l'Arquebisbat a través d'un comunicat.

Estes botigues són gestionades per la Xarxa Social Koopera i Cáritas Diocesana de València i formen part d'un projecte que inclou, a més, la planta de reciclat tèxtil Koopera Mediterrània a Riba-roja de Túria del Turia, que empra a 40 persones, de les quals la mitat és personal d'inserció, és a dir, persones que es troben en situació de vulnerabilitat i en risc d'exclusió social.

MODELS DONATS PER BOTIGUES I SABATERIES

"Qualsevol persona pot entrar en les nostres botigues si està interessada a veure o adquirir vestits de comunió per a la seua filla o fill, ja que són nous i tenen bon preu, i de fet les famílies que compren estos trages derivades prèviament per les Cáritas parroquials representen una minoria de la clientela total", ha remarcat.

Una vegada en la botiga, es prenen les mesures de la xiqueta o xiquet i es busquen sis vestits, en l'establiment o en uns altres de la xarxa, perquè els puga veure i provar una setmana després, i si no li agrada cap tornem a buscar-li sis més, ha explicat.

Igualment, la majoria de vestits "són models nous que ens donen tendes i firmes que col·laboren amb Koopera, i els preus no superen els 80 euros, en el cas de trages de xiqueta, i els 25 euros, per als xiquets".

A més, les botigues també oferixen complements, tals com a sabates de primera comunió, "que són tots nous, donats per sabateries, i no superen els 7 euros", cintes i flors, i mitjons, entre uns altres. L'horari d'obertura dels establiments és de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i els dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores.

D'altra banda, les botigues Koopera també disposen de vestits de nóvia, "que poden ser nous però també hi ha de segona mà, a preus que mai superen els 100 euros, encara que en este cas no hi ha exposició de trages en botiga i les clientes els veuen en un catàleg".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento