Comunitat Valenciana

Bonig garanteix que actuarà "sense favoritismes" amb els candidats provincials

  • "Al final és la unitat del partit i la lleialtat no amb les persones sinó amb un projecte, uns principis i uns valors", ha assenyalat.
  • Bonig li ha agraït a Moliner "la transició exemplar i modèlica" que va dur a terme en el PP de la província de Castelló tot i que "no va ser fàcil".
  • El congrés de Castelló serà el 3 de juny a Peníscola i el d'Alacant el 24 de maig a Torrevella, mentre que el de València encara no s'ha convocat.
Isabel Bonig en una roda de premsa
Isabel Bonig en una roda de premsa
EUROPA PRESS
Isabel Bonig en una roda de premsa

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha animat este dimarts qualsevol militant que considere que tinga un projecte per al partit a presentar-se com a candidat en els pròxims congressos provincials i sobre este tema ha garantit que la direcció regional actuarà "sense favoritismes".

Bonig, en una entrevista en 'Los Desayunos de TVE', s'ha referit així davant la possibilitat que per al congrés del PP de València es presenten l'actual president, Vicente Betoret, i la portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles. En el cas de Castelló, ha destacat que l'actual president, Javier Moliner, que ha anunciat que no opta a la reelecció, ha deixat un "partit unit" i "no hi haurà cap problema per a continuar".

No obstant açò, ha apuntat que el congrés provincial de València encara no s'ha convocat, mentre que el de Castelló serà el 3 de juny a Peníscola i el d'Alacant el 24 de maig a Torrevella. "Quan es convoque el congrés de València podran presentar-se de forma oficial les candidatures i la direcció regional no té res que dir", ha assegurat.

Sobre este tema, ha considerat que cal ser "coherent" perquè si la direcció va posar "molt d'èmfasi" en el passat congrés regional a "obrir el partit perquè els militants i tot el que vullga que tinga un projecte faça un pas endavant, doncs cal deixar participar la gent sense favoritismes".

"La gent que considere que té un projecte que es presente sempre amb una premissa fonamental: al final és la unitat del partit i la lleialtat no amb les persones sinó amb un projecte, uns principis i uns valors", ha assenyalat. "Jo no demane lleialtat, sinó molt de treball i honradesa", ha postil·lat.

Agraïments a Moliner

D'altra banda, ha explicat que Javier Moliner ha decidit no tornar a presentar-se per "una qüestió personal", malgrat que ha reconegut que va intentar que continuara. "Però ell creu en la regeneració", ha comentat.

Bonig li ha agraït "la transició exemplar i modèlica" que va dur a terme en el PP de la província de Castelló tot i que "no va ser fàcil". No obstant açò, ha destacat que ha deixat un partit "unit" i ha assegurat no hi haurà cap problema per a continuar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento