Comunitat Valenciana

El Cardenal Cañizares convida musulmans, jueus, budistes i hinduistes a una trobada d'oració per la pau

  • El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, mantindrà una trobada d'oració per la pau este dijous a València amb líders a Espanya de les religions musulmana, jueva, hinduista i budista, entre altres religions, juntament amb representants de diferents confessions cristianes.

La trobada, que donarà començament a les 17.00 hores en la Facultat de Teologia de València 'Sant Vicent Ferrer', anirà intercalant pregàries de cadascun dels participants, amb temps de música i d'oració en silenci de tots els assistents posats en peus.

En el mateix acte, el cardenal Antonio Cañizares premiarà, per primera vegada, amb unes distincions instituïdes pel propi Arquebisbe, la contribució de diferents persones i institucions al "fet religiós com a factor d'integració social", segons han indicat fonts de la delegació diocesana de Relacions Interconfesionals i per al Diàleg Interreligiós.

Entre altres responsables religiosos, està prevista la participació de responsables de la Comissió Islàmica d'Espanya, Comunitats Jueves d'Espanya, Federació Espanyola de Comunitats Budistes d'Espanya, comunitat hinduista com a representants de les confessions cristianes adventista, ortodoxa i catòlica.

A este acte interreligiós i ecumènic d'oració per la pau han sigut convidats també responsables del Ministeri de Justícia, Generalitat Valenciana, Corts Valencianes, Ajuntament de València i Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, entre altres institucions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento