Comunitat Valenciana

La CEV serà la nova patronal autonòmica i comptarà amb un Consell per cada província

  • La CEV es transformarà en la nova Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CECV) en substitució de Cierval.
  • Es constituirà un Consell Empresarial per cada província que seran els encarregat de triar els seus presidents, que passaran a ser vicepresidents.
  • El seu objectiu, segons el president de la CEV, Salvador Navarro, és "vertebrar, integrar i aconseguir un projecte de futur".
Navarro en roda de premsa
Navarro en roda de premsa
EUROPA PRESS
Navarro en roda de premsa

La Confederació Empresarial Valenciana (CEV) passarà a ser la nova patronal autonòmica el pròxim 3 de març, quan els òrgans directius de la provincial votaran la reforma de l'article 4 dels seus estatus per a modificar el seu àmbit territorial i passar a abastar competències autonòmiques.

D'esta manera, la CEV es transformarà en la nova Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CECV) en substitució de Cierval que este dimarts va acordar per unanimitat presentar amb caràcter "immediat" el concurs de creditors de l'organització empresarial, en la modalitat de liquidació.

Així ho ha avançat este dimecres en roda de premsa el president de la CEV, Salvador Navarro, per a informar dels principis bàsics de la nova Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana que el seu objectiu és "vertebrar, integrar i aconseguir un projecte de futur".

Navarro ha puntualitzat que les associacions sectorials i comarcals podran "lliurement" integrar-se en la nova autonòmica que, per a la presa de decisions aplicarà el principi d'"una quota, un vocal en l'assemblea" i comptarà amb una representació del 30% les empreses i un 70% les sectorials i comarcals. Així mateix, ha remarcat que la intenció és que la nova patronal compte al principi amb un 60% de fons privats i 40% públics.

A més, ha detallat que es constituirà un Consell Empresarial per cada província que seran els encarregats de triar els seus presidents, que passaran a ser vicepresidents en l'organització autonòmica. Els integrants del Consell Empresarial seran triats d'entre els membres de l'assemblea autonòmica. Pel que fa al president de la nova CECV, serà triat en l'assemblea amb un màxim de dos mandats de quatre anys cadascun.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento