Comunitat Valenciana

Montiel, sobre Vistalegre II: "Hi ha massa intel·ligència col·lectiva en totes les bandes com per a prescindir de ningú"

  • El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana i portaveu del grup parlamentari en les Corts, Antonio Montiel, ha destacat este dimarts que "hi ha massa intel·ligència col·lectiva en totes les bandes com per a prescindir de ningú", per la qual cosa considera que després dels resultats de l'Assemblea Ciutadana Estatal de Vistalegre II "hi ha companys molt valuosos que han d'estar continuar portant la veu i aportant reflexions" en el partit.
Antonio Montiel en una imatge recent
Antonio Montiel en una imatge recent
EUROPA PRESS
Antonio Montiel en una imatge recent

Montiel s'ha expressat en estos termes en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics del Parlament valencià, en ser preguntat per si "tem" a les "porgues" en el si de la formació habitada després de la celebració de Vistalegre II, on es va imposar el projecte d'Esglésies sobre el del secretari Polític Íñigo Errejón.

"Les votacions servixen perquè la gent trie aquelles que considera millors", ha indicat Montiel en referència a les propostes dins de Podem, alhora que ha assegurat que "no tenia feta una quiniela" sobre els resultats. "Hem treballat des de l'honestedat i els resultats són els que són, no cal veure'ls com de guanyadors i perdedors", ha defès.

Al seu parer, Podem "ix reforçat d'este congrés, en el qual van participar "més de 17.000 valencians". "Hi ha massa intel·ligència col·lectiva en tots les bandes com per a prescindir de ningú", ha destacat el secretari general a la Comunitat, qui ha agregat que "hi ha companys molt valuosos que han de continuar portant la veu i aportant reflexions".

"Hi ha un equip guanyador", ha afirmat Montiel, qui no obstant açò ha recordat que l'únic candidat a la secretaria general del partit era Pablo Iglesias: "Apostàvem per Iglesias", ha subratllat.

ÀMBIT AUTONÒMIC

Respecte a la situació del partit a la Comunitat Valenciana, ha indicat que este cap de setmana es reunirà el Consell Ciutadà i no creu que el resultat de Vistalegre II vaja a afectar.

En relació a l'Assemblea extraordinària que haurà de celebrar-se en els pròxims mesos a la Comunitat, ha explicat que "seria bé que hi haguera diferents documents" que posaren confrontar projectes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento