Comunitat Valenciana

L'alcaldessa de Benicàssim declara durant dues hores per suposades irregularitats en la gestió del Rototom

  • L'alcaldessa de Benicàssim (Castelló), Susana Marqués, ha declarat este divendres durant dues hores en qualitat d'investigada en el marc de les diligències en les quals s'investiguen suposades irregularitats en la gestió de l'aparcament del Festival Rototom.

Després de la seua compareixença al jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló, Marquès s'ha mostrat "tranquil·la" a la seua eixida. Per part seua, el seu advocat, Carlos Santamaría, ha apuntat que no haurà de declarar novament ja que, segons ha afirmat, "ha quedat clar" de manera que, a partir d'ara, cal "esperar" a la valoració del jutge.

Marquès és l'única investigada per presumpte delicte de prevaricació per les suposades irregularitats en la gestió de l'aparcament del Festival Rototom.

Preguntat per si de cas Marquès ha contestat a totes les preguntes, el seu advocat ha postil·lat que "s'ha respost al que s'havia de respondre" i ha conclòs que són "les batalles polítiques de sempre".

El jutjat havia citat a declarar al denunciant, perquè ratifique l'ampliació de denuncia, i a huit testimonis, entre els quals figuren diversos funcionaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento