Comunitat Valenciana

Carolina Punset no competirà amb Rivera però acusa la direcció de C's de voler ser "marca blanca del PP"

  • L'eurodiputada de Ciutadans Carolina Punset, que va abandonar l'Executiva del partit l'octubre passat, ha confirmat este divendres que no serà candidata a presidir el partit, però ha acusat l'actual direcció, amb Albert Rivera al capdavant, de pretendre convertir la formació en "marca blanca del PP" després del congrés del pròxim febrer, amb la renúncia a la socialdemocràcia a l'ideari.
Albert Rivera y Carolina Punset.
Albert Rivera y Carolina Punset.
EUROPA PRESS
Albert Rivera y Carolina Punset.

A més, ha criticat el que considera un abandonament del combat ferm contra el nacionalisme i l'"obscurantisme" amb el qual funciona el partit internament.

En una roda de premsa a Madrid i acompanyada per diferents càrrecs públics de Ciutadans procedents de València, Alacant i Màlaga, Punset ha aclarit que no va a presentar una candidatura a la presidència del partit perquè no té esta "ambició" i perquè no creu que el problema siguen les persones.

Tot i això, ha fet una crida als afiliats de Ciutadans perquè se sumen a la seua "crítica lleial" a la direcció pel que ha qualificat de "deriva equivocada".

Punset ha assegurat que en el partit és difícil donar la cara per a discrepar de la línia oficial i ha expressat la seua esperança que no hi haja represàlies per la seua denúncia. A la seua manera de veure, són molts els afiliats que compartixen la seua opinió.

Respecte al debat sobre els nous Estatuts de Ciutadans, l'eurodiputada ha criticat que les primàries només s'apliquen per a elegir al president del partit i la seua Executiva i no per a la resta de càrrecs orgànics, tenint en compte que la formació 'taronja' defensa la democràcia interna. Alhora, ha reiterat que el vot telemàtic està "manejat des del partit", pel que ha insistit en la seua defensa del vot en urna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento