Comunitat Valenciana

Detingut un home a València per agredir la seua dona que va eixir a demanar ajuda descalça i amb la seua filla en braços

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 29 anys, acusat d'agredir la seua parella en el seu domicili, el que el va obligar a esta a eixir al carrer per a demanar ajuda quan anava descalçada i amb la seua filla menor, d'any i mig, en braços, segons ha informat Direcció en un comunicat.

La presumpta agressió s'ha produït en un domicili del districte d'Abastos de València, on la Policia ha detingut este home, d'origen espanyol, acusat de delictes de maltractaments a l'àmbit familiar i tinença il·lícita d'armes i munició.

Després de l'agressió, la dona va eixir al carrer i va demanar ajuda a policies que es trobaven per allà, als qui els va manifestar que la seua parella l'havia amenaçat amb un ganivet i havia aconseguit fugir.

La dona també havia sigut agredida en el domicili per la seua parella, qui li havia propinat un fort cop de puny al cap i li havia sostret la recaptació del seu negoci. La dona es va quedar atordida i després va aconseguir fugir. La víctima presentava com a conseqüència senyals a la cara, i el sospitós l'havia agredit suposadament altres vegades.

Les agressions, segons ha descobert la Policia, havien consistit en cops de puny en les costelles, al mateix temps que l'home li manifestava "sou totes unes putes, perquè denuncieu, poseu als hòmens presos, puta, et vaig a matar". En una ocasió, quan la dona estava al carrer amb la seua filla en braços, l'home li va donar un cop de puny a la cara i totes dues van caure a terra.

També li va trencar el telèfon mòbil, la porta del seu negoci i diverses cadires, així com li tenia prohibit eixir de casa si no era amb ell o amb la seua mare. Cada vegada que s'enfadava s'apoderava dels diners del negoci.

Els agents van descobrir que el sospitós tenia col·locat un dispositiu tecnològic de prohibició per a aproximar-se llevat 500 metres d'una anterior parella, per la qual cosa després de descobrir que es trobava en el seu domicili, el van detindre i van intervindre una pistola de boles, un ganivet tipus puny americà, un bot amb boles de plàstic, 64 cartutxos de diferents calibres i tres catanes.

L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento