Comunitat Valenciana

La Policia Local de Requena salva la vida a un nadó que no podia respirar

  • La Policia Local de Requena va salvar la vida dilluns passat a un nadó de cinc mesos que no podia respirar i que es trobava en estat cianòtic quan el van atendre en el seu domicili, però la maniobra de reanimació que li van practicar va aconseguir obrir-li les vies de respiració. El menor ja està fora de perill, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

La Policia va rebre un avís a través del telèfon d'emergències 112 dilluns passat que alertava de la situació d'un nadó de 5 mesos que no podia respirar i que havia començat a vomitar.

De seguida es va presentar un oficial de la Policia Local en el domicili, que va comprovar que el nadó es trobava estès de panxa enlaire al llit, en estat cianòtic i sense respiració, mentre que la mare patia un atac d'ansietat.

L'oficial va col·locar al nadó cap per avall subjectant-li per les cames i colpejant-li nombroses vegades a l'esquena. Este gest va provocar el plor del menut i la consegüent obertura de les seues vies respiratòries frenant la ja més que evident asfíxia.

Moments després va arribar al domicili un equip del SAMU que va fer la pertinent exploració mèdica al nadó i van comprovar que el petit ja estava estable. Els metges van reconèixer la ràpida i efectiva acció feta per l'oficial de la Policia Local de Requena.

El xiquet va ser traslladat a l'Hospital General de Requena on va ser en observació. Ara mateix el menor ja està fora de perill, segons confirma tant l'oficial com la Policia Local en el seu conjunt, que han seguit l'evolució del menut en primera persona, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento