Comunitat Valenciana

Rajoy destaca que el "gran objectiu" és que l'afiliació a la Seguretat Social cresca al mateix ritme tota la legislatura

  • El president del Govern, Mariano Rajoy, ha destacat que el nombre d'afiliats a la Seguretat Social ha augmentat en més de mig milió de persones en 2016, de la mateixa manera que ho va fer en els dos anys precedents, i ha assenyalat que el "gran objectiu" ara és que esta tendència es mantinga enguany i els dos pròxims per a arribar als 20 milions d'ocupacions.
Rajoy comparece en la Moncloa
Rajoy comparece en la Moncloa
EUROPA PRESS
Rajoy comparece en la Moncloa

Rajoy, que ha qualificat de "bones i esperançadores" les dades d'atur publicades hui, ha assenyalat en relació amb l'augment de l'afiliació que "ara el gran objectiu és que torne a succeir en 2017, 2018 i 2019 per a arribar que hi haja 20 milions de persones treballant al nostre país", ha explicat.

El president del Govern ha subratllat que estes xifres són positives per als pensionistes, per a les empreses, per als que han trobat feina i, sobretot, són bones perquè les persones no perden l'esperança. "Hi ha encara molta gent que busca un lloc de treball, són massa i estem treballant perquè ho tinguen", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento