Comunitat Valenciana

Els grups preguntaran a Puig en Corts sobre el departament de La Ribera, Govern central, finançament i desnonaments

  • Els grups parlamentaris preguntaran al president de la Generalitat, Ximo Puig, dijous que ve a la sessió de control del ple de les Corts Valencianes sobre la reversió de la concessió del departament de salut de La Ribera, les decisions del Govern espanyol, el finançament i els desnonaments.
Puig en la tribuna de las Corts
Puig en la tribuna de las Corts
EUROPA PRESS
Puig en la tribuna de las Corts

La síndica del PPCV, Isabel Bonig, que serà la primera a intervenir, li preguntarà "quin interès té per al Consell les 250.000 persones que poden perdre prestacions sanitàries i més de 2.100 famílies que es poden quedar sense feina en el Departament de Salut de La Ribera".

Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Fran Ferri, li interpel·larà sobre la valoració de la Generalitat respecte de les decisions del Govern central en funcions respecte a la Comunitat Valenciana.

Des de Ciutadans (C's), Alexis Marí inquirirà a Puig sobre quines mesures va a adoptar el Consell per a millorar el finançament de l'Estat i garantir així la sostenibilitat de la Generalitat.

Finalment, el portaveu de Podem, Antonio Montiel, aprofitarà la seua intervenció per a alertar que la Comunitat és una de les huit regions on s'han incrementat els desnonaments en el segon trimestre de 2016, i que és l'autonomia en la qual més han augmentat els desnonaments, pel que preguntarà a Puig sobre les mesures posades en marxa i sobre les que s'implementaran "per a revertir este drama social".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento