Versión impresa

Aparences

A Catalunya, el nombre de matrimonis civils supera els canònics i el resultat de l’enquesta de la Fundació Santa Maria diu que el 54% dels joves catalans són agnòstics. Evolucionem cap a una societat més laica, malgrat que la Generalitat de Catalunya es vegi obligada a aportar 25 mil·lions d’euros anuals per l’assignatura de religió ( professorat escollit per la jerarquia catòlica). És a dir, fan catequesi amb els impostos de tothom.

Aquests dies, malauradament, parlem del augment dels seropositius del VIH/sida. Les posicions de la ONU, que considera innegociable la promoció del preservatiu, xoquen amb la doctrina vaticana que s’escolta a moltes escoles d’aquí i d’Africa. Som enmig de greus contradiccions que afecten la salut pública. Una imatge que costa de canviar és la dels afectats pel VIH/sida, identificats amb jovent i nit de discoteca. Però les dades indiquen que apareixen alguns portadors d’aquest virus entre majors de 65 anys. No és un secret que la gent gran cada vegada s’allibera més, doncs també els cal condó.

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios