Es desferma la passió

La tradició popular de la Passió de Cervera es representa novament aquest diumenge.
El drama sacre Crist, misteri i passió inicia aquest diumenge la seva temporada de representacions a Cervera. Els organitzadors esperen assolir una xifra superior als 12.000 espectadors, marcats com a fita per aquestes noves funcions.La base d’aquesta Passió radica en la il·lusió i la empenta dels actors, veïns de Cervera que, generació rere generació, han fet possible l’espectacle. Això ho va recordar la periodista Pepa Fernández en el Pregó de la Passió que va pronunciar a principis de febrer.

Tots els diumenges, fins al 30 d’abril, es succeeixen les representacions. Hi haurà un total de vuit funcions, quatre en llengua catalana i altres quatre en llengua castellana.

Com a novetat, les escenes es concentraran en una única sessió de matí sense descans. Fins al moment es dividia en matí i tarda. Aixó provocaba que tant espectadors com equip artístic s’haguéssin d’esperar excessívament.

La direcció artística anirà novament a càrrec de Jordi Vilà. L’espectacle dura quatre hores i intervenen uns 300 actors. La Passió té cinc segles d’història.

* Diumenge (10.00 h.). Preu. 16 i 18 euros. www.lapassiodecervera.com

Mostrar comentarios

Códigos Descuento