Una parella de somiatruites de l'espectacle

  • Albert Pla i Pascal Comelade actuen junts al Teatre Lliure de Barcelona.
  • Són dos dels artistes catalans més inclassificables de l'escena musical.
L'espectacle 'Somiatruites', d'Albert Pla i Pascual Comelade.
L'espectacle 'Somiatruites', d'Albert Pla i Pascual Comelade.
EUROPA PRESS
L'espectacle 'Somiatruites', d'Albert Pla i Pascual Comelade.

Albert Pla i Pascal Comelade, més la petita orquestra de titelles somiatruites, omplen de cançonetes i d’una ambientació musical única el Teatre Lliure. L’espectacle que protagonitzen plegats, Somiatruites, recull records, pensaments, esperances i estats d’ànim dels dos artistes abans d’anar a dormir, que poden ser reconeixibles per al públic.

Comelade i Pla es mostraran davant l’audiència més surrealistes que els somnis que presenten. La sala Fabià Puigserver del Lliure acull aquest muntatge irrepetible d’aquest dijous al proper diumenge, 12 de desembre.

Cantant, músic i actor polifacètic, Albert Pla porta 20 anys sobre els escenaris. Els seus dos darrers muntatges han estat El malo de la película (2006) i La diferencia (2008). Pascal Comelade (Montpeller, 1955) fa servir instruments de joguina en la seva música. Des del 1975 ha produït més de 40 discos.

*Plaça Margarida Xirgu, 1. De dijous a dissabte a partir de les 20.30 hores. Diumenge a partir de les 18.00 hores. Preu de les entrades: 27 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento