L'espectacle 'Somiatruites'.
L'espectacle 'Somiatruites', d'Albert Pla i Pascual Comelade. EUROPA PRESS

Albert Pla i Pascal Comelade, més la petita orquestra de titelles somiatruites, omplen de cançonetes i d’una ambientació musical única el Teatre Lliure. L’espectacle que protagonitzen plegats, Somiatruites, recull records, pensaments, esperances i estats d’ànim dels dos artistes abans d’anar a dormir, que poden ser reconeixibles per al públic.

Es mostraran davant l’audiència més surrealistes que els somnis que presentenComelade i Pla es mostraran davant l’audiència més surrealistes que els somnis que presenten. La sala Fabià Puigserver del Lliure acull aquest muntatge irrepetible d’aquest dijous al proper diumenge, 12 de desembre.

Cantant, músic i actor polifacètic, Albert Pla porta 20 anys sobre els escenaris. Els seus dos darrers muntatges han estat El malo de la película (2006) i La diferencia (2008). Pascal Comelade (Montpeller, 1955) fa servir instruments de joguina en la seva música. Des del 1975 ha produït més de 40 discos.

*Plaça Margarida Xirgu, 1. De dijous a dissabte a partir de les 20.30 hores. Diumenge a partir de les 18.00 hores. Preu de les entrades: 27 euros.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.