La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer Tamarit
Pilar José. Teleoperadora, 57 anys.

«Prefereixo aquests dies de fred que la calor de l’agost». «És més maco que per Nadal faci fred, tot i que per sortir a passejar costa més. M’agrada més l’hivern perquè la calor m’aixafa molt. Prefereixo aquest fred que la calor de l’agost. Tot i que ara potser les temperatures són massa baixes...».

Enriqueta Basany. Infermera, 62 anys.

«Es dóna propaganda a les males accions». «Em preocupa molt l’agressivitat de la joventut i la morbositat que tenen quan veuen algú pegant a un altre. Són quatre els que fan mal però s’està extenent. Anys enrera no es donava propaganda a les males accions, però ara sí, i la gent aprèn d’això».

Antonio Pérez. Jubilat, 72 anys.

«Franco té impunitat absoluta». «Crec que el Govern hauria de fer alguna cosa amb els crims del franquisme. Sembla que Franco té impunitat absoluta. Encara hi ha fosses que cal destapar per poder enterrar els morts».

Eva Raya. Administrativa, 37 anys.

«Em sembla bé que als bars no deixin fumar». «Sóc fumadora i crec que està bé que als bars no deixin fumar, però a la feina hi hauria d’haver un lloc habilitat pels fumadors. El Govern és hipòcrita: et diu que no fumis però d’això ingressa calers».

Dani Borrell. Psicòleg, 26 anys.

«És molt difícil entrar a treballar a un hospital com a psicòleg». «Per poder treballar com a psicòleg a un hospital has de fer el PIR (com el MIR dels metges), però hi ha poques places i això dificulta l’accés».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento