L'aventura d'explorar la natura

  • Arriba la mostra Exploradors: aventura i biodiversitat.
  • Al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.
  • Se suma al 200 aniversari del naixement de Darwin.
La mostra Exploradors: aventura i biodiversitat.
La mostra Exploradors: aventura i biodiversitat.
MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS
La mostra Exploradors: aventura i biodiversitat.

Exploradors: aventura i biodiversitat recorda des del Museu de Ciències Naturals les fites de totes aquelles persones que van obrir nous camins en la natura, coincidint amb l’Any Darwin (el 200 aniversari del naixement del científic i el 150è de la publicació de la seva gran obra científica, L’origen de les espècies).

La sala de la Balena del museu dóna cabuda als objectes de culte per a qualsevol naturalista, com són una col·lecció de colibrís, un crani de pantera o una càmera automàtica per capturar imatges de fauna.

Entre les curioses aventures que es documenten en aquesta invitació a fer-se explorador per un dia es troba el testimoni de l’expedició que l’industrial Emili Juncadella i Vidal-Ribas i el naturalista Joan Baptista d’Aguilar Amat van dur a terme l’any 1929 a la Indoxina. Durant aquest periple exòtic, tenien com a objectiu que Juncadella pogués caçar un feroç tigre.

* Museu de Ciències Naturals. Passeig Picasso, 5. De dimarts a divendres, de 10.00 a 18.30 hores. Dissabtes, diumenges i festius de 10.00 a 20.00 hores. Preu de les entrades: de 3,50 a 4,20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento