Comunitat Valenciana

València acollirà aquest diumenge el Campionat Europeu de Ciclisme Adaptat

Els Poblats Marítims i Algiròs acolliran aquest diumenge, 25 de setembre, el circuit en el qual es desenvoluparan les proves del Campionat Europeu de Ciclisme Adaptat, segons ha informat l'Ajuntament de València en un comunicat.
Plano del recorrido por la ciudad
Plano del recorrido por la ciudad
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Plano del recorrido por la ciudad

Aquesta competició es desenvoluparà des de les 9 fins a les 11.50 hores, organitzada pel Club Ciclista Dstrel Cycling Team en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Ciclisme i amb el patrocini, entre uns altres, de la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València. Amb motiu d'aquesta prova es duran a terme talls de trànsit i restriccions a l'estacionament en els districtes de Poblats Marítims i Algiròs.

El recorregut s'iniciarà en el carrer José Ballester Gozalvo i continuarà per Isabel de Villena, Arnaldo de Vilanova, Enginyer Fausto Elío (en sentit contrari al del trànsit motoritzat), l'avinguda dels Tarongers (anada i volta per la part més nord de la calçada -en el sentit del trànsit motoritzat cap a l'avinguda Catalunya-), Enginyer Fausto Elío, Mendizábal i Isabel de Villena fins a la meta al carrer de la Font d'en Carròs.

Segons han informat del Centre de control de trànsit, el muntatge de la zona d'eixida i meta implicarà talls al trànsit des de les 6 hores al carrer José Ballester Gozalvo i de la Font d'en Carròs.

Estarà prohibit estacionar, des del dissabte a les 22 hores fins al diumenge a les 14 hores, en els següents trams: tots dos sentits de José Ballester Gozalvo (des de la Font d'en Carròs fins a la rotonda d'Isabel de Villena, i des de Vicent la Roda fins a Font d'En Carròs); en Isabel de Villena (des d'Arnaldo de Vilanova fins a Font d'En Carròs); en Mendizábal (des d'Isabel de Villena fins a Enginyer Fausto Elío); en avinguda dels Tarongers sentit avinguda Catalunya (des d'Enginyer Fausto Elío fins a la rotonda de Torre de Miramar); i en Enginyer Fausto Elío (des de la rotonda amb Tarongers fins al carrer de Vicent la Roda).

Quant a l'EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció d'Última Hora de la web, de l'App i en xarxes socials de la pròpia EMT.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento