Comunitat Valenciana

El Govern cedeix a Novelda un tram urbà de la N-325

El Ministeri de Transports ha cedit a l'Ajuntament de Novelda (Alacant) un tram de la N-325, comprès entre l'enllaç amb l'A-31, al barri de l'Estació, i la glorieta amb les carreteres CV-835 i CV-84, a la ronda sud de la localitat.

El tram té una longitud de 4.280 metres, dels quals 2.480 discorren per carrers a l'interior de la població, amb trànsit totalment urbà, detalla el departament de Raquel Sánchez.

Els 1.800 metres restants corresponen al tram denominat localment com a 'Carretera de l'Estació', comprès entre el pont sobre el riu Vinalopó i l'enllaç amb l'A-31.

Constitueix l'accés principal a Novelda des del nord i és la via de comunicació entre el nucli urbà i el barri de l'Estació, així com l'accés a una zona de vivendes aïllades i instal·lacions industrials, amb un trànsit també exclusivament d'àmbit urbà.

Amb la cessió, l'Ajuntament podrà gestionar la infraestructura amb els mateixos criteris que la resta de la ciutat i millorar la seua integració, especialment pel que fa a la connexió ciclista i per als vianants amb el barri de l'Estació.

Quant a les característiques tècniques, el tram té una calçada amb dos carrils de 3,5 metres i vorals inferiors a un metre. Totes les propietats confrontants (habitatges i instal·lacions industrials) tenen accés directe a la carretera, la funció de la qual és precisament l'accessibilitat i donar servici al trànsit d'accés a Novelda i la comunicació amb el barri de l'Estació.

La resta discorre per diversos carrers del nucli urbà, la major part amb sentit únic de circulació. També disposa de voreres i, en alguns trams, aparcaments.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento