Comunitat Valenciana

Detinguts dos menors i un jove per agredir un altre per la seua identitat de gènere i compartir el vídeo en internet

La Policia Nacional ha detingut a València tres joves, dos d'ells menors d'edat, per presumptament agredir i insultar en diverses ocasions un altre per la seua identitat de gènere i compartir el vídeo en internet. Els agressors portaven bandanes del mateix color como a mitjà d'identificació i pertinença.
Imatge de recurs d'un agent de policia
Imatge de recurs d'un agent de policia
POLICÍA NACIONAL
Imatge de recurs d'un agent de policia

Les agressions es van produir en tres ocasions, el 21 de juny i l'1 i 17 de juliol, totes a plena llum del dia, en un parc del districte de Patraix i al jardí de l'antic llit del riu Túria, informa la Prefectura.

En tindre coneixement, investigadors especialitzats en la lluita contra els delictes d'odi van contactar amb la víctima i li van prestar assistència durant el procés de denúncia.

Les perquisicions van portar els agents fins a tres dels presumptes responsables, que van ser arrestats dimarts passat com a presumptes autors d'un delicte d'odi i un altre lleu de lesions.

Després de prestar declaració, els dos menors van ser entregats als seus tutors legals i es va informar del procés a Fiscalia de Menors. El tercer detingut va ser posat en llibertat, una vegada advertit de la seua obligació de comparéixer quan siga requerit.

En tot cas, les investigacions continuen obertes fins al total esclariment de les agressions a la víctima per la seua identitat de gènere.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento