Comunitat Valenciana

El presumpte assassí de Marta Calvo i dos dones més nega els fets: "Absolutament no. Va en contra dels meus principis"

Jorge Ignacio P.J., suposat assassí de Marta Calvo, Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas i d'intentar-ho amb altres huit dones més en el període de 15 mesos, des d'estiu de 2018 fins al 7 de novembre de 2019, s'ha defès: "Absolutament no les vaig matar". I preguntat per si ho va intentar, ha respost: "Per què motiu vaig a fer això a una dona o a un ésser humà? Va en contra de tots els meus principis encara que se'm pinte com a un monstre".
L'acusat de l'assassinat de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, en el juí
L'acusat de l'assassinat de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, en el juí
Rober Solsona - Europa Press
L'acusat de l'assassinat de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, en el juí

Jorge Ignacio, amb antecedents per trànsit de drogues, està sent jutjat des de fa quatre setmanes en l'Audiència Provincial de València davant un jurat popular pels presumptes crims i des que es va entregar a la Guàrdia Civil, al desembre de 2019, sempre ha mantingut que la mort de Marta Calvo va ser un accident i ha negat la resta de successos.

L'acusat, de nacionalitat colombiana, s'enfronta, tal com reclama Fiscalia, a 130 anys de presó per 11 delictes d'abús sexual -tres d'ells com a mitjà necessari per a un delicte d'homicidi i set per a un delicte de lesions-; i un delicte contra la salut pública. Per la seua banda, els pares de Marta Calvo, els qui exerceixen en el procediment com a acusació particular, demanen per a l'acusat la presó permanent revisable. Les altres víctimes personades en la causa també reclamen aquesta pena. La defensa sol·licita l'absolució.

Jorge Ignacio, qui ha manifestat durant el juí el seu desig de respondre únicament la seua advocada, al jurat i a la presidenta del tribunal, ha negat haver patit algun incident amb alguna xica, haver violat a una dona o haver-li coaccionat la seua llibertat. El que sí ha reconegut és haver contractat servicis sexuals de prostitutes i haver celebrat 'festes blanques' "consentides". "La resta són manifestacions malintencionades", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento