Esclaten les tradicions

Hi ha tanta oferta que ni amb el programa de mà a la bossa i la millor disposició per recórrer de punta a punta la ciutat es pot donar abast a tots els actes de la Mercè més tradicional.
El foc estarà present als carrers de la ciutat.
El foc estarà present als carrers de la ciutat.
Arxiu
El foc estarà present als carrers de la ciutat.
Avui, per exemple, caldrà triar entre la Diada infernal (10 h, Portal de la Pau), el Matí bastoner (11 h, plaça Reial i carrers del Gòtic) o les Danses de la Catalunya Nord (12 h, plaça del Rei).

A la tarda, el Correfoc s’emportarà tota l’atenció, sobretot la dels més agosarats. Mitja hora abans, a les 20 h, marronada, trabucada i solemne aparició del Mascle Cabró. Per fi, a les 20.30 el seguici infernal sortirà de la plaça Nova i baixarà per Via Laietana fins arribar a la plaça d’Antoni López. Com sempre, cal portar roba de cotó i calçat flexible i tancat i el cap tapat per evitar cremades.

Dissabte caldrà llevar-se d’hora per assistir a la Matinada de grallers (8.30 h, plaça de la Mercè i carrers del Gòtic), per continuar després amb el Matí gegant (11.00 h, plaça Sant Jaume). Sense moure’s de la plaça, a les 12.30 començarà el Matí casteller. Durant tot el matí a la platja de la Nova Icària hi haurà activitats esportives i infantils. Qui vulgui podrà tastar una ració de l’arrossada popular que se servirà.

El 55è Concurs de colles sardanistes, amb la Cobla Mil·lenària, (11.00 h, avinguda de la Catedral) pot ser una bona opció per començar el diumenge.

*Tots els actes a www.bcn.es/merce

Mostrar comentarios

Códigos Descuento