Comunitat Valenciana

Metrovalencia reforça els seus servicis per a assistir a les fires Encaja Supply Chain i Dreamhack

Metrovalencia reforça els seus servicis de la Línia 4 per a facilitar el desplaçament Encaja Supply Chain, la Fira de Solucions Globals en equipament logístic del 29 al 30 de juny, i Dreamhack València, la xarxa de festivals de gaming i oci digital de l'1 al 3 de juliol que se celebren en Fira València, segons han informat fonts de la Generalitat.
Metrovalencia reforça els seus servicis per a assistir a Encaja Supply Chain i Dreamhack
Metrovalencia reforça els seus servicis per a assistir a Encaja Supply Chain i Dreamhack
GVA
Metrovalencia reforça els seus servicis per a assistir a Encaja Supply Chain i Dreamhack

Així, durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 30 minuts en l'horari establit entre les 6.00 i les 22 hores en ells dies laborables, i entre 30 i 40 minuts, en la mateixa franja horària, el cap de setmana.

En els dies laborables (29 i 30 de juny i l'1 de juliol), el primer tramvia eixirà a les 6.10 hores des de la parada de Doctor Lluch, i l'últim des de Doctor Lluch ho farà a les 21.30 hores. Des de la parada de Fira, el primer serà a les 7.04 hores i l'últim a les 22.19 hores.

Per la seua banda, el dissabte 2 de juliol, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6 hores i l'últim des de Fira farà el mateix a les 22.19 hores, mentre que el diumenge 3 de juliol, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 7.20 hores i l'últim des de Fira farà el mateix a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la parada de Fira en la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento