Comunitat Valenciana

Mazón creu que Mas té la "papereta complicada" de substituir a Oltra amb la política social "col·lapsada"

El president del PP valencià, Carlos Mazón, ha assegurat aquest dijous que la futura substituta de Mónica Oltra, Aitana Mas, té una "papereta complicada" per a posar-se al capdavant de la vicepresidència i portaveu de la Generalitat i de la Conselleria d'Igualtat perquè "les polítiques socials valencianes estan absolutament col·lapsades".
Carlos Mazón ofereix declaracions en una visita a les Fogueres
Carlos Mazón ofereix declaracions en una visita a les Fogueres
PPCV
Carlos Mazón ofereix declaracions en una visita a les Fogueres

"No sé si serà capaç, la Generalitat està més preocupada dels seus problemes", ha afegit, encara que ha quedat a l'espera que presente el seu full de ruta una vegada prenga possessió la fins ara portaveu adjunta de Compromís en Les Corts.

En una visita a les Fogueres d'Alacant al costat del sotssecretari d'Organització del PP, Miguel Tellado, Mazón ha criticat que la Generalitat no dona "estabilitat i certesa" perquè, ha reiterat, "un dia més, Puig segueix sense demanar perdó a una menor i sense reconéixer el més mínim error", en al·lusió al cas que va fer dimitir a Oltra arran de la seua investigació pel presumpte encobriment dels abusos del seu ex-marit a una menor tutelada.

Ha denunciat que encara que "ja no està la vicepresidenta dels menors (Oltra), sí està la imputada directora general dels menors que segueix en el seu càrrec sorprenentment", per la qual cosa ha demanat "una miqueta de sensibilitat, encara són a temps".

El cap del PPCV s'ha tornat a preguntar "quin és el codi ètic" dels partits del Botànic (PSPV-Compromís-UP) i l'"escala moral" de Puig per a nomenar i cessar alts càrrecs i ha contraposat el seu "silenci" a l'alternativa de "il·lusió i una altra manera de fer les coses" que veu en els 'populars'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento