Èxit de participació en la primera edició dels Premis Sonor que reconeixeran els millors podcasts en català

  • Els Premis Sonor han rebut prop de 200 candidatures, una xifra que l'organització qualifica "d'èxit".
Premis Sonor, primera edició.
Premis Sonor, primera edició.
Premis Sonor, primera edició.

El pròxim dilluns, 13 de juny, se celebrarà la gala dels Premis Sonor del podcast en català a l’Antiga Fàbrica Damm on es donaran a conèixer els guanyadors d'aquesta primera edició.

Organitzats per La Mira, aquesta primera edició dels Premis Sonor ha rebut prop de 200 candidatures, una xifra que l'organització qualifica "d'èxit". 

Asseguren en un comunicat que "amb aquestes dades es fa evident la importància i la necessitat que hi havia de reconèixer i, sobretot visibilitzar" la creació de "contingut en català". 

Sobre la creació dels Premis Sonor, els organitzadors expliquen que és una constatació de què "el podcast s'ha convertit en els darrers anys en un dels productes comunicatius estrella" i "esdevé una palanca per a l’ús, difusió i preservació de la llengua catalana".

Els guardons

Un jurat d’experts atorgarà els següents guardons: millor podcast de ficció, millor podcast de narrativa no-ficció (inclou periodisme i investigació periodística), millor podcast d’entreteniment (inclou humor), millor podcast conversacional, millor podcast publicitari (branded-podcast) i millor podcast d’innovació. 

A més, i a proposta seva després d’analizar tots els espais, lliurarà aquests premis: millor realització i disseny sonor, millor guió (idea original), millor producció i millor podcaster (presentador/a, conductor/a).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento