Comunitat Valenciana

La Línia 10 s'incorpora des d'aquest divendres al servici nocturn 'A la Lluna de Metrovalencia'

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), incorpora a partir d'aquest divendres la nova Línia 10 al servici nocturn denominat 'A la Lluna de Metrovalencia', per la qual cosa els tramvies circularan els divendres, dissabtes i vespres de festius fins a vora les 2.30 hores, segons trajectes, entre l'estació d'Alacant i les parades de Ciutat Arts i Ciències-Justícia i Natzaret, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
Un dels vagons de la Línia 10 de Metrovalencia
Un dels vagons de la Línia 10 de Metrovalencia
Rober Solsona - Europa Press
Un dels vagons de la Línia 10 de Metrovalencia

Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) es recorda a les persones usuàries que l'ús de mascareta és obligatori a l'interior dels vehicles per a seguir garantint un transport segur i que tant els vestíbuls de les estacions com les unitats de metro i tramvia compten amb dosificadors de gel hidroalcòholic per al seu ús gratuït.

El servici nocturn de Metrovalencia es va posar en servici al desembre de 2018 i va deixar de funcionar al març de 2020, com a conseqüència de la pandèmia. Al març de 2022, dos anys després i coincidint amb la menor incidència de covid-19 i amb l'avanç de la vacunació, es van recuperar les circulacions nocturnes dels caps de setmana previs a les Falles i ara continuen amb normalitat, amb la incorporació de la nova Línia 10.

El servici nocturn previst ofereix els mateixos horaris que abans de la seua interrupció. La prolongació de l'horari permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim-Serreria.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l'estació d'Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, llevat l'últim tramvia en servici que arribarà fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeix cap a les 2.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento