Comunitat Valenciana

L'IVACE començarà a pagar al maig els 20,2 milions del Bo Social Tèrmic per transferència bancària

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) començarà aquest mes de maig a abonar per transferència bancària el Bo Social Tèrmic de 2021 una vegada acabats els "tràmits indispensables" per a efectuar el pagament, que ascendeix a un total estimat de 20.253.542,76 euros.
Archivo - Arxiu - bo social termic
Archivo - Arxiu - bo social termic
TECHEM ESPAÑA
Archivo - Arxiu - bo social termic

Així, figura en una resposta parlamentària de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, a la diputada 'popular' Elena Bastidas, que demanava informació sobre si s'ha pagat ja als beneficiaris de la Comunitat Valencianael bo social tèrmic de 2021, quines quantitats quedarienpendents de pagament i mitjançant quina fórmula s'ha efectuat aquest abonament.

El Bo Social Tèrmic, creat mitjançant Reial decret Llei de 15/2018, és un programa de concessió directa d'ajudes destinades a compensar les despeses ocasionades per l'ús de la calefacció, l'aigua calenta sanitària o cuina, amb la finalitat de pal·liar la pobresa energètica dels consumidors més vulnerables.

Es tracta d'una ajuda directa amb càrrec als Pressupostos Generals de l'Estat que s'enquadra en matèria d'assistència social, una competència assumida estatutàriament per les Comunitats Autònomes, a les quals correspon la seua gestió.

En el cas de la Comunitat Valenciana, la gestió i el pagament d'Aquest Bo Social Tèrmic s'ha atribuït l'IVACE, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento