Comunitat Valenciana

Hosbec confia a superar el 80% d'ocupació per a Setmana Santa a la Comunitat per les reserves d'última hora

La patronal hotelera Hosbec ha actualitzat aquest divendres les dades de previsió d'ocupació hotelera per a la Setmana Santa a la Comunitat Valenciana i confia a superar el 80 per cent per a la Setmana Santa. El col·lectiu ha computat dos períodes: el primer és tota la Setmana Santa, des de Dilluns Sant a Domingo de resurrecció, i el segon els dies festius laborals, de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua.
Archivo - Arxiu - Una platja de Benidorm
Archivo - Arxiu - Una platja de Benidorm
HOSBEC
Archivo - Arxiu - Una platja de Benidorm

En un comunicat, Hosbec assenyala que les dades confirmen les perspectives "positives" en les quals treballa el sector des de fa dies i que ja existeix un volum de reserves confirmades que oscil·la entre el 72 i el 80% en els diferents punts de la Comunitat.

Per contra, només l'oferta hotelera de la Costa Blanca té unes reserves per davall d'aquests nivells, però les dades situen l'ocupació vora el 65%.

Així, Hosbec confia que el 'last minute' sobretot del mercat nacional de proximitat eleve l'ocupació final per damunt del 80%, la qual cosa suposarà acostar-se a xifres de normalitat 'prepandèmica'.

Els turistes espanyols guanyen terreny als internacionals durant la Setmana Santa i confirmen així la seua aposta per quedar-se en destinacions pròximes i assegurances. Els espanyols seran al voltant del 65% del mercat a Benidorm i Costa Blanca, el 53% a València i el 94% a Castelló.

Finalment, malgrat aquestes dades, és el component internacional el que permet recuperar els nivells d'activitat, sobretot en destinacions àmpliament internacionalitzades com són Benidorm i València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento