Comunitat Valenciana

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes a l'ús del valencià en els comerços de la ciutat

L'Ajuntament ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes que atorga per a fomentar l'ús i la promoció del valencià en els comerços de la ciutat fins al 19 d'abril. Els establiments beneficiaris podran obtindre fins el 2.000 euros.

Segons ha indicat el consistori en un comunicat, podran participar xicotetes empreses, microempreses, empresaris autònoms, societats civils i comunitats de béns amb un establiment comercial en el terme municipal de València.

Amb aquestes ajudes, les persones sol·licitants poden finançar cursos de valencià per a la seua plantilla, la retolació interior i exterior de les botigues així com la dels vehicles associats al negoci, anuncis en els mitjans de comunicació, publicitat i cartelleria impresa, la creació o la millora de la identitat corporativa empresarial, la creació i traducció de pàgines web i aplicacions mòbils i les cartes de menú dels restaurants.

El muntant global de les ajudes ascendeix a 47.500 euros i les accions subvencionables han d'haver sigut realitzades entre l'1 de setembre de 2021 i el 30 de juny de 2022. Les bases i les instàncies necessàries per a sol·licitar les subvencions estan disponibles en la seu electrònica municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento