Comunitat Valenciana

La Marina proposa un dissabte indie amb l'actuació de The Parrots, Juan Wauters i Álex Blat

La Marina de València ofereix aquest dissabte 2 al matí, en la Pèrgola de Cerveses Alhambra, l'actuació triple de The Parrots, Juan Wauters i Álex Blat, com a espectacle per a gaudir sense presses, a l'aire lliure i al costat del mar.
Archivo - Arxiu - El grup madrileny The Parrots
Archivo - Arxiu - El grup madrileny The Parrots
FEVER! PRODUCTIONS
Archivo - Arxiu - El grup madrileny The Parrots

Aquesta pèrgola modernista alberga el directe elèctric i bailable de The Parrots, un dels grups indie més destacats del panorama nacional que ha col·laborat recentment amb C.Tangana.

El duo madrileny està acompanyat per Juan Wauters, compositor del nou pop i un autèntic "diamant en brut", i per Álex Blat, valencià la música del qual beu de les fonts més importants de l'indie i referències que van des d'Izal a la Habitación Roja.

Els concerts se celebren entre les 11.30 i les 14.30 hores, i les entrades es poden comprar en 'enterticket.es' per cinc euros més despeses de gestió, detallen els organitzadors.

ASSAIG DE LA MARTÍ I SOLER

Ja el diumenge 3, la Base de la Marina és de nou l'escenari de l'assaig general de l'Orquestra Filharmònica Martí i Soler de València, conduïda per la seua directora artística i titular Carmen Más Arocas, que ofereix un repertori de música clàssica d'accés gratuït, sense horaris i sense necessitat d'entrada.

L'assaig es planteja amb el doble propòsit d'espectacle i activitat didàctica que acoste aquest gènere a tota la ciutadania d'una forma lúdica. des de les 10.30 fins a les 13 hores, els més de 60 músics d'aquesta orquestra -acompanyats pels reconeguts solistes Fernando Pascual, catedràtic del Conservatori Superior de Música de Castelló, i Santiago Cantó, viola solista de l'Orquestra de València- interpreten temes com 'El doble concierto para violín y viola op 88' de Max Bruch.

Seguidament, el concertí de l'orquestra, Andrés Fernández, ofereix la interpretació al violí d'una melodia popular ucraïnesa en senyal de suport als afectats per la guerra. L'assaig finalitza amb l'emblemàtica peça italiana 'O bella ciao'

Per a completar l'experiència, l'orquestra està acompanyada pel grup de pintura Urban Sketcher València, que durant tot l'acte estamparà el seu art deixant-se portar per l'entorn i la música.

La setmana vinent, el divendres 8, l'edifici de Veles e Vents s'ompli d'artistes emergents valencians de la mà d'Orbis Vacui, un projecte de difusió sociocultural independent, jove i multidisciplinària.

Des de les 17.30 hores fins a passada la mitjanit, el festival MOV ofereix una variada programació en diferents espais de l'edifici, com la presentació del projecte de l'editorial fotogràfica 'Pólvora', la interpretació del grup de dansa contemporània Henko, i les desfilades de moda dels dissenyadors emergents Morgue Planet, Void i O'Barret.

A partir de les 19 hores, les formacions Amor Butano, Muro María, Amarillo Fiesta i Mario Summers actuen en directe en la sala Varadero amb un repertori que va de l'electrònica fins al r&b, passant pel punk i l'estil urbà. L'esdeveniment tanca amb una sessió del dj valencià Cencii i acull durant tota la vesprada, en la terrassa La Marítima, un mercat ambulant artesanal amb les confeccions de més de 15 jóvens artesans. Les entrades es poden adquirir a través de la ticketera DICE a partir de deu euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento