Comunitat Valenciana

Ford Almussafes treballarà en Vehicles aquest dijous i divendres després de modificar el calendari d'aplicació de l'ERTO

La direcció de Ford ha modificat de nou el calendari de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) vigent en la factoria d'Almussafes (València) de manera que aquest dijous, 31 de març, i el divendres 1 d'abril es treballarà en la planta de Vehicles.
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes (arxiu)
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes (arxiu)
FORD
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes (arxiu)

A primer hora d'aquest dimecres, els sindicats han sigut convocats a una reunió urgent per a tractar aquestes modificacions. En la trobada, s'ha exposat que continua la inestabilitat en el subministrament de semiconductors i components, segons informa el sindicat UGT.

A la vista de la situació, la direcció de l'empresa ha exposat la necessitat de variar el calendari previst d'aplicació de l'ERTO perquè els dies 31 de març i 1 d'abril -inicialment assenyalats com ERTO- es treballe en tots els torns i sistemes.

A la fi d'aquesta setmana, la Comissió mixta de seguiment de l'ERTO tornarà a reunir-se per a analitzar la situació, apunten les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento